Kontakt

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Sammen kan vi skabe løsninger der passer til både dine drømme og dit budget.

Hvem er jeg?

Simon Müller er freelance foto- & videograf fra Aalborg, Nordjylland. Jeg producerer, sideløbende med mit studie på Aalborg University Business School, foto- & videomateriale til private & erhverv. I sommeren 2021 færdiggjorde jeg min bachelorgrad i Erhvervsøkonomi, hvortil jeg nu studerer cand.merc. International Business.

Jeg har erfaring med foto- & videografering i alt fra reklame, portrætter, bryllup/events, produkt & droneoperation til grafisk design & retouchering – af denne årsag hjælper jeg gerne med både idéudvikling, udførsel & efterbehandling af det ønskede materiale. Yderligere har jeg gennem studie såvel som erhvervserfaring tilegnet mig et fornuftigt kendskab til marketing, hvorfor jeg lettere kan identificere virksomhedens (og tilhørende kunders) behov og dermed indramme de rette værdier. Med mig som din/jeres fotograf leveres materialet i rette kvalitet & format – klar til brug.

Min passion for de kreative fag har længe fyldt en stor del i mit liv. Med ti års erfaring som fritidsmusiker og nu tre års erfaring som foto- & videograf, har jeg længe udfoldet mig kreativt. Jeg købte mit første DSLR-kamera i 2019, hvortil jeg til stadighed arbejder hver dag på at forfine mit håndværk.

//Simon Müller ApS


MISSION

… at tilbyde virksomheder og private et visuelt og professionelt produkt der fortæller den gode historie

VISION

… at blive den foretrukne freelance foto- & videograf i lokalområdet

VÆRDIER

STORYTELLING

Jeg lægger stor vægt på at fortælle netop den historie og de værdier der ønskes foreviget

DET RETTE MOMENT

Med stor sans for detaljen er det vigtigt for mig at indfange det rette moment

SAMARBEJDE

Jeg arbejder ud fra mantraet om samarbejde i øjenhøjde frem for kunde-leverandørforholdet


UDSTYR

Vi bestræber os på at følge den teknologiske udvikling ved kontinuert at investere i bedre kameraudstyr, software og processorkraft. Af denne grund er vi i stand til at tilbyde professionel fotografering og videoproduktion til ethvert behov. Vi anvender udelukkende kamerahuse fra Canon samt deres professionelle L-serie objektiver. Herudover har vi professionelt stabiliseringsudstyr, lys, lyd og drone. Alt dette sikrer en kompromisløs kvalitet i op til 4K-optagelser og billeder i store printformater.

Alt materiale redigeres på professionelt monitoreringsudstyr (4K – kalibreret 100% RGB/Adobe RGB/Rec.709).