Video Cases

Sintex A/S

Sintex A/S ønskede en overordnet præsentationsvideo der kunne visualisere deres unikke måde at arbejde i tæt samarbejde med kunderne på.

Videoen kan både anvendes internt til at fortælle nye medarbejdere om arbejdsmetoden og samtidig sikre de rette medarbejdere. Yderligere til at fortælle nye kunder hvordan Sintex A/S differentierer sig i markedet. Videoen er ideel til sociale medier og på hjemmesiden, som iøvrigt også er udarbejdet af Simon Müller ApS.


Aalborg University Business School

I forbindelse med en større marketingindsats ønskede AAUBS udtalelser fra tidligere studerende. Formålet var at give kommende og igangværende studerende på universitetet en fornemmelse af hvilke jobstillinger man kan forvente afhængig af valgt specialisering.

Simon Müller ApS varetog al indledende planlægning og koordinering, optagelse, post-produktion og bidrog til implementering samt distribuering.


Restaurant Frida

Som et led i ønsket om at opnå en større kendskabsgrad havde vi fornøjelsen af at lave en promoveringsvideo til Restaurant Frida. Formålet var at vise udvalget på restaurantens aftenbuffet. Videoen kan således bruges på både sociale medier og hjemmesiden, som iøvrigt også er udarbejdet af Simon Müller ApS.


Bryllupsvideo

Morten & Cecilie ønskede en highlight-video fra deres bryllup i Skagen. Der skulle særligt lægges vægt på følelserne og stemningen der optrådte på dagen samt de vigtige highlights.

En video som parret kan have glæde af resten af livet.


Hjemmesider

Se et uddrag af komplette hjemmesideløsninger vi gennem tiden har lavet.

Vi tilbyder alt fra enkeltsides hjemmesider til komplette løsninger med produktion af alt visuelt indhold, webdesign, integrering af boordbooking, automatisering af bl.a. kontaktformularer, SEO-optimering, GDPR, opsætning af Google Analytics og meget mere.

ZinnMedia

Videoproduktionsvirksomheden ZinnMedia ønskede større online synlighed gennem hjemmeside. Her lavede vi hele websitet fra bunden, tekstforfatning, SEO, GDPR, opsætning til Google Analytics mv.

I samme ombæring blev der skabt en ny identitet med inkorporering af bl.a. komplementærfarver og citater.

Sintex A/S

Sintex A/S skulle bruge en modernisering af forhenværende hjemmeside. Dette indebar nyt design, nye tekster – en ny identitet. Yderligere blev der lavet SEO, opsætning til Google Analytics mv.

Hjemmesiden blev udarbejdet i tæt samarbejde med ITTP og Sintex A/S.

Restaurant Frida

Restaurant Frida ønskede en opdatering af design og en forøget brugervenlighed af deres tidligere website. Dette blev løst via en fuld pakke der indebar al indholdsproduktions og udarbejdelse af alt vedrørende hjemmeside.

Yderligere blev der integreret et bookingsystem til bordreservation.


Kunne du tænke dig gratis sparring?

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.